Siirry pääsisältöön

Kahden naisen Catwalk

 

Aloitan blogini pohtimalla brändistä poikkeamista. Olen luonut kovalla työllä brändiä, missä Tie to Heaven tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista tai niihin verrattavista poistoeristä ja kakkoslaadun kankaista. Se on mun juttu, Tie to Heavenin juttu, kierrätysmateriaaleista valmistetut uniikit tuotteet.

Nyt, kun myyjäiset ja torit on olleet jo vuodenpäivät peruttu, on myyntikin ollut sen mukaista. Painottuen kesään ja Jouluun. Nämä uniikit tuotteeni on pitänyt nähdä, tuntea ja kokeilla.

Olen makustellut uudenlaista suuntaa. Ajautunut keksimään jälleen jotain uutta. Jotain, joka myisi.
Jotain uniikkia ja jotain, jota voisin monistaa. Ottaa vain yhdestä kuvan ja myydä useamman.

Kriteerini ovat kuitenkin kovat. Tuotteiden täytyy olla eettisesti kestäviä ja minun näköisiäni, persoonallisia.

Kaavoitin siis mekon, joka on monikäyttöinen, käy juhlaan ja arkeen. Valitsin kankaan, joka kestää aikaa ja   pesua, joka on juhlavakin ja äärettömän mukava. Löysin suomalaiselta Orneuleelta bambuviskoosi trikoota. Joustavan, kasvatetusta bambusta valmistetun, ihanan muuntokuitukankaan. Yksi ekologisimmista vaihtoehdoista tähän tarkoitukseen. 

Tähän painatan ystäväni, kuvataiteilija Maarit Ailion piirroksia. Ensimmäiseksi kuvaksi valikoitui unelmoivan naisen kasvot. Tämä on jotain uniikkia, jotain, jota ei muualta koskaan saa.

Rosé on naisen nimi. Rosé on ensimmäisen Maanantai-mekon nimi.

Tästä alkaa uusi luku minun ompelimoni keväässä. Maanantai-mekot. Ensimmäistä kertaa näytillä.


Alkuvuosi on ollut kaikille yrittäjille raskas, minulle myös. Säästöt on syöty ja töitä vain vähän. Joten täytyi hiukan muuttaa suunnitelmia.

Onneksi Maaritilla on hyvä kamera, jalusta, taiteellista silmää,
ihana tytär (jolla ihana koti) ja
halu heittäytyä malliksi.

Minulla on paljon visioita ja rohkeutta olla minä.
Ja tietysti myös viimeisillä rahoilla ostettu Rosé viinipullo.


Näin meillä oli kaikki palaset kohdillaan Catwalkille,
kahden naisen Catwalkille.


Tuloksena ihanasta iltapäivästä pienen hiprakan lisäksi sain paljon naurua, itsellemme nauramista (vaikka silloin, kun keikistelimme kameralle joka oli suunnattu ihan päin mäntyä),lämpöä, kommelluksia, sekä hyviä, just mun näköisiä kuvia uutta Rosé mekkoa markkinoimaan.

Riskien ottaminen, yrittäminen, itselleen nauraminen, rakastaminen, ystävyys, hyvyys, uhraukset.
Niistä on tämän köyhän ompelijan catwalkit tehty.

Haluatko nähdä, millaisia kuvia saimme? 

Millaisia malleja olimme?

Verkkokaupassa on paljon kuvia!

Ensimmäiset Maanantai mekot ovat jo verkkokaupassa ja sovitettavissa jo ompelimolla, koot S, M, L ja XL. Ole tarkkana mittataulukon kanssa. Koot ovat reiluja ja kangas on joustavaa. 

Toimitusaika 2vko. Mekot ompelen ja painatan tilauksesta.

Mekkoa ostamaan pääset tästä.. 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huutokauppahulluutta!

Tässä taas ollaan huutokauppavoittoja menossa hakemaan.  En minä se hullu ole, vaan tuo mieheni. Nyt olen huutanut rullakollisen kankaita lopettaneen laukkuliikkeen jäämistöstä. Niin on hänkin huutanut. Minulla on ompelimo. Hänellä on huotoasema.  Kerran huusin auton, Volvon, väliaikaisen. Se olikin hyvä huuto. Sain siitä vaihdossa nykyiseen tuplasti. Huusin ompelukoneen Reiman loppuhulinoista. Ihan toimiva kapistus. Ihan kaikkea huutamaani en onneksi ole voittanut.   Mikä siinä huutokaupassa on?  Ihminen sekoaa ihan täysin. Jopa näin tasapainoinen yksilö kuin minä 😀. Kun aika alkaa loppua, sekunnit vähenevät, ja olen päättänyt etten enää korota. Silti huomaan viime sekunneilla, klik, minulla on taas voittava huuto. Sitten joku ylittää jälleen huutoni, useimmiten sama tyyppi koko ajan. Alan vihata häntä. Ärsyynnyn. Alan huutaa lisää ihan vain sen vuoksi, ettei se toinen sitä ainakaan saa. Perkele. Sitten alan pelätä, että nyt jos tää jääkin mulle, niin mihin mä oikeesti laitan ne ja e

Elämässä tärkeintä on puutarhan hoito

Elämässä tärkeintä on puutarhanhoito On taas se aika, kun lehtien sivut täyttyvät upeimmista puutarhoista ja siemenkuvastot ovat kovassa käytössä. Puutarhurit vaihtavat ryhmissään ajatuksia ja unelmia kesän kukinnasta, sadosta,  uusista lajikkeista ja oikeista kasvualustoista.  Aloittelevat puutarhurit miettivät mihin ja kenen neuvoihin kannattaa luottaa. Toki unelmissa siintää minullakin taas talven jälkeen ne puutarhalehtien ihanat kuvat ja tuollaisen minäkin haluan.  Kuitenkin minun suunitelmat tänä vuonna lähtivät siitä, mitä siemeniä olin ottanut talteen syksyllä, kuten nuo kuvan samettiruusut, Kiitos Päivi viimevuoden taimista!  Eli jotain vanhaa . Jotain uutta , punajuuria haluan säilöä ja purjoa pakkaseen, tilasin siis siemenet. Jotain sinistä , tilatut ritarinkannuksen siemenet, ne ovat jo esikasvatuksessa. Jotain lainattua , no mustanmerenruusun kävyt ystävältä ehkä sopii tähän. Kiitos Anu!  Toivon yhteisen tiemme kestävän istutuksesta ikuisesti, ainakin elokuulle, sillä y